APK Group kiest voor Ford Transit

Multidisciplinair infrastructuurbouwer APK uit Overpelt, Limburg, kiest voor zijn bedrijfsvoertuigenpark resoluut voor Ford (Transit Courier, Transit Connect en Transit Custom). 80% van de 600 lichte bedrijfsvoertuigen van APK zal in 2018 het Ford-embleem dragen, een aandeel dat voor de start met de samenwerking met FordStore Driesen in 2015 op… 0% stond.

Samenwerking Ford Lommel Proving Ground en FordStore Driesen

Het hoofdkantoor van APK Group is gevestigd in Overpelt, op een steenworp van Ford Lommel Proving Ground. Het bedrijf heeft dan ook een nauwe samenwerking met de Europese testterreinen van Ford.

Zo zijn een twintigtal voertuigen van APK Group uitgerust met een ‘black box’ die gegevens verzamelt die voor Ford nuttig kunnen zijn om bij de ontwikkeling van nieuwe voertuigen beter in te spelen op noden van klanten en die APK een beter inzicht geven bij de keuze van het soort voertuigen die het meest geschikt zijn voor hun park.

Het management van APK Group bracht begin dit jaar nog een bezoek aan de faciliteiten van Ford Lommel Proving Ground om zo aan den lijve te ondervinden welke inspanningen er geleverd worden om de bedrijfsvoertuigen van Ford comfortabel, veilig en duurzaam te maken.

Een bijkomende motivatie voor APK Group om te kiezen voor Ford is de nauwe samenwerking met FordStore Driesen. Driesen engageerde zich om APK maximaal bij te staan in een perfecte voertuigbeleving, van de keuze van de voertuigen over de bestelling tot een snelle levering en een vlekkeloze service.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!