App EEVEE verklapt elk geheim over uw elektrische laadbeurt

Gebruikers van elektrische voertuigen weten alleen hoeveel kilometer ze met hun huidige batterij nog kunnen rijden. Hoeveel elektriciteit ze aan elke stekker laden, wat daar de exacte kostprijs van is of hoeveel ze van die kosten in rekening mogen brengen, blijft een goedbewaard geheim. De app EEVEE moet een oplossing bieden.

EEVEE is een app die speciaal voor gebruikers van elektrische voertuigen, elke kiloWattuur, kilometer en euro nauwkeurig in kaart brengt. In het overzicht zien bestuurders perfect waar, wanneer en hoeveel stroom ze hebben opgeladen. Ze weten de exacte prijs van iedere laadbeurt en de juiste prijs van iedere rit. Alle gegevens kunnen in overzichtelijke statistieken en tot boekhoudkundige documenten worden verwerkt. Kortom: een oplossing die voor alle elektrische mobilisten een grote meerwaarde betekent!

En ook voor de werkgevers brengt EEVEE voordelen. Zij kunnen nu een vloot aan elektrische wagens integraal beheren, aangezien alle oplaadkosten en oplaadgegevens in een overzichtelijk rapport worden bezorgd. De nieuwe app verlaagt bijgevolg de drempel om elektrische bedrijfswagens te introduceren.

De app is nu te gratis te downloaden voor Apple en Android.

#Auto
Trending