Aquafin kiest resoluut voor CNG

Eind vorig jaar nam Aquafin 32 Volkswagen Caddy Vans CNG in gebruik. Onlangs werden er 22 SEAT Leon ST’s, allen aangedreven op CNG, geleverd. Het bedrijf, dat onder meer instaat voor de zuivering van het Vlaamse huishoudelijke afvalwater , bestelde de wagens bij acm autogroep.

Aquafin’s keuze voor bedrijfswagens op aardgas kadert binnen de groene wagenpark-politiek die het bedrijf voert. Het bedrijf voert dagelijks projecten uit voor propere waterlopen voor de volgende generaties en een leefomgeving in harmonie met water. Met de aankoop van voertuigen op CNG, wil Aquafin de uitstoot van CO2 en het fijn stof verminderen.

De Volkswagen Caddy Maxi Van TGI BlueMotion wordt ingezet als dienstwagen bij de technische medewerkers. “Die biedt de perfecte ondersteuning in vrijwel elke situatie”, aldus Aquafin. “Hij is functioneel, flexibel, veelzijdig en bovenal aangedreven op aardgas.” Een aantal medewerkers rijden sinds april met de SEAT Leon ST op CNG, een gezinswagen die past binnen de groene mobiliteit van het bedrijf.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!