Arnaud Gauthier is nieuwe Country Manager Fiat & Abarth

Yann Chabert, CEO van FCA Belgium, kondigt de benoeming aan van M. Arnaud Gauthier als Country Manager Fiat & Abarth van Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Belgium, en dit sinds 1 juli. M. Arnaud Gauthier neemt de verantwoordelijkheid op voor de merken Fiat en Abarth voor de Belgische en Luxemburgse markt, een functie die door M. Chabert ad interim werd ingevuld tot eind juni.

« De komst van Arnaud Gauthier om de merken Fiat en Abarth te leiden komt er in een jaar met heel veel strategisch belangrijke lanceringen  », beklemtoont M. Chabert. « Met het Tipo-gamma en de vernieuwde 500-familie zet het merk Fiat zijn stijging op de Belux-markt verder. Hetzelfde geldt voor Abarth, waarvan het gamma thans de Spider 124 en nieuwe versies van de modellen 595 en 695 omvat ».

Voor zijn komst naar Brussel bekleedde Arnaud Gauthier de functie van Brand Fiat Sales Manager binnen FCA France (2012 tot 2017) en Commercial Methods Manager van 2010 tot 2012 eveneens in Frankrijk. Hij startte zijn carrière in 2000 als Product Marketing Manager bij Fiat France.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending