Arval België: Eddy Mutombo volgt Sophie Tombeur op als Retail Sales Director

Na 20 jaar ervaring binnen de BNP Paribas Group, meer bepaald bij BNP Paribas Fortis, maakt Eddy Mutombo de overstap naar Arval België. Bij BNP Paribas Fortis bekleedde hij verschillende commerciële en strategische functies binnen het commerciële netwerk van de bank. Van 2011 tot 2019 was Eddy Mutombo Commercial Director en in 2019 werd hij benoemd tot Head of Sales Management Lending (kredieten aan particulieren).

Over de jaren heen heeft hij veel ervaring opgedaan binnen de B2B- en B2C-markten, waardoor hij ook reeds een grote kennis heeft van de producten van Arval. En sinds 1 oktober 2021 is hij dus Retail Sales Director bij Arval België waar hij zijn kennis en ervaring kan toepassen en delen.

Klanten staan altijd centraal in onze strategie. Om steeds tegemoet te komen aan hun veranderende mobiliteitsbehoeften zijn innovatie en co-creatie prioriteiten voor ons en onze partners. Zo lanceerden we onlangs een leasingformule van tweedehandswagens voor particulieren.’ aldus Eddy Mutombo.

Eddy Mutombo is verantwoordelijk voor Retail Sales en alle strategische (Arval Beyond) initiatieven die daaraan zijn gelinkt. Dit voor alle Retail kanalen: banken, automotive partners en niet-automotive partners. Hij zal de nodige acties bepalen om ervoor te zorgen dat het Retail departement van Arval België sterk zal groeien.

Sophie Tombeur werd benoemd tot Director Strategic Partners & Business Innovation. Een volledig nieuwe functie binnen Arval België die zal helpen aan de ondersteuning van het strategisch plan Arval Beyond.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending