Arval geeft online opleiding vlootbeheer

prof

Midden-november zal Arval Frankrijk starten met een gratis online opleiding vlootbeheerder en lange termijn verhuur.

COOC : Corporate Open Online Course (Online opleiding die door bedrijven wordt aangeboden aan zijn klanten of medewerkers). Het programma is gespreid over drie weken en zal uit drie modules bestaan: de financieringsmogelijkheden voor een vloot en de daaraan verbonden diensten, het beheer van een wagenpark en het uitwerken van een car policy. Dit alles wordt geïllustreerd met 15 algemene presentatievideo’s en 11 meer gedetailleerde die ingaan op een specifiek onderwerp.

“We ontwikkelen virtuele plaatsen om kennis uit te wisselen en ook digitale communicatiemiddelen. Daarom vonden we het essentieel dat we ook onze know how digitaliseren en ter beschikking stellen van een groter publiek”, legt Grégory Libre, Commercieel en Marketing Directeur Arval France.

10 minuten per dagArval-lowres

Volgens Arval France zijn de modules zo ontworpen dat dagelijks tien minuten gedurende drie weken volstaan om ieder onderdeel van de opleiding te volgen. Het startschot wordt gegeven op 16 november en de opleiding loopt tot 7 december.

De deelnemers aan deze opleiding krijgen geen diploma maar zullen aan het einde van iedere module toch een evaluatie krijgen zodat hun inspanningen gevaloriseerd worden.

Binnenkort in België?

“We zullen dit online platform van zeer nabij volgen”, zegt Anne-Sophie Deffense, de nieuwe Marketing en Communication Manager van Arval Belgium. “Tegelijkertijd bekijken we wat de verwachtingen en behoeften zijn van onze klanten in België voor dergelijke online opleiding. Dat in de wetenschap dat ze reeds een consultant tot hun beschikking hebben die op hun vragen antwoordt.”

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!