Arval lanceert My Arval Mobile voor zijn bestuurders

Arval lanceert een nieuwe versie van de app My Arval Mobile voor bestuurders van leasewagens.

“Die app, die gebruiksvriendelijker, moderner en beter is aangepast aan de behoeften van de gebruiker, biedt een volledig nieuwe ervaring dankzij nieuwe functies die toegang geven tot het dienstenaanbod van Arval.”

“De app is intuïtief, dynamisch, gebruiksvriendelijk en biedt functies die zijn aangepast aan de mobiliteitsbehoeften van de bestuurders: reactiesnelheid, tijdbesparing en geoptimaliseerde organisatie.”

Belangrijkste functies

  • Mijn wagen: praktische informatie over hun leasewagen: model, nummerplaat, brandstofverbruik, einddatum contract, inleverprocedure, enz. Dit onderdeel bevat ook informatie over de bestelde wagens en vorige wagens.
  • Mijn diensten: overzicht van alle diensten in het contract en mogelijkheid om een afspraak te maken of een schade te melden.
  • Mijn boorddocumenten: boorddocumenten onmiddellijk beschikbaar (groene kaart en autorisatie). Daarnaast is er de mogelijkheid om andere documenten toe te voegen, zoals het rijbewijs, de tankkaart of het inschrijvingsbewijs.
  • In mijn buurt: Een kaart die bestuurders de weg wijst naar de dichtstbijzijnde dienstverlener voor onderhoud, reparatie, bandenwissel, enz.

iOS en Android

My Arval Mobile wordt regelmatig bijgewerkt om nieuwe functies toe te voegen die het leven voor bestuurders makkelijker maken.

De app My Arval Mobile kan worden gedownload voor iOS- en Android-apparaten.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!