ASX-Ibeco versterkt CNG-vloot

Het Antwerpse post-, koerier- en verzendingsbedrijf ASX-Ibeco NV ontving in november een levering van acht Volkswagen Caddy bestelwagens op aardgas via J&T Autolease, een aanvulling op de zes die het bedrijf al in dienst heeft.

Met de Caddy CNG wil ASX-Ibeco zijn bijdrage leveren tot een beter leefmilieu in Antwerpen en omgeving. De bestelwagens worden ingezet voor het vervoer van post, pakjes en dringende zendingen.

Directeur Jean-Claude Van den Berghe is alvast zeer blij met zijn nieuwe wagens op gas. “Hiermee zetten we onze doelstelling verder om groen door de stad te rijden. Aangevuld met onze e-bikes is dit de ideale mix om ecologisch en efficiënt het transport te verzorgen. Zo dragen we ons steentje bij tot een leefbare stad en verbinden we Antwerpen met de wereld.”

“ASX-Ibeco is als koeriersbedrijf altijd op zoek naar milieuvriendelijke en innovatieve oplossingen”, weet Jo Groven, Senior Accountmanager van J&T Autolease. “Zij waren bijvoorbeeld de eersten die een elektrische fiets bij ons leasden. Voor hun vloot zijn zij al gedeeltelijk overgeschakeld op CNG, waardoor ze momenteel onze grootste klant met die brandstof zijn. In de omgeving rond Antwerpen en voor dat soort werk is die aandrijfvorm dan ook de beste oplossing.”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Tags: Auto
Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be of bel 0472 / 80 26 25)