Athlon Belgium levert 540 BMW X1 PHEV aan PwC België

Binnenkort rijden 540 werknemers van PwC België in een plugin-hybride. Afgelopen weekend leverde leasingmaatschappij Athlon Belgium al aan de helft van de werknemers een BMW X1 PHEV. Volgende week ontvangen de overige bestuurders hun stekkerhybride, een belangrijk stap voorwaarts in de vergroening van het wagenpark van PwC . 

In samenwerking met BMW Group Belux, levert Athlon Belgium deze en volgende week 540 BMW X1 PHEV aan werknemers van PwC. 

Els Descamps, commercieel directeur van Athlon Belgium: “Tegen 2026 moeten alle nieuwe bedrijfswagens emissievrij zijn. De vergroening van wagenparken staat daarom centraal in onze aanpak. Met de helft van onze bestellingen die momenteel PHEV of EV is, zijn we op de goede weg. We zijn dan ook zeer tevreden dat PwC voor deze grote bestelling van PHEV’s op onze expertise vertrouwt.”

Om de 2 jaar 20% minder uitstoot

Door over te schakelen op een vloot van plug-in hybride en elektrische voertuigen zal PwC zijn jaarlijkse koolstofuitstoot aanzienlijk kunnen verminderen. PwC wil hiermee een bedrijfscultuur stimuleren die gebaseerd is op duurzaamheid en door te investeren in zuinigere, groenere voertuigen zet het bedrijf een volgende stap, zowel voor zijn mensen als voor zijn klanten. PwC België wil blijven investeren in duurzame mobiliteit: het heeft zich als bijkomend doel gesteld om de uitstoot om de twee jaar met 20% te verminderen, zodat het tegen 2030 zijn net zero-doelstellingen zal halen. PwC Belgium compenseert 100% van de uitstoot van zijn vloot, zowel voor privé- als professioneel gebruik, en 100% van de uitstoot van zijn vliegreizen.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending