Athlon Family Day

tn_0110-w800-h600Op zondag 20 oktober organiseerde Athlon Car Lease in samenwerking met Volvo en De Lage Landen een familiedag voor haar klanten.

Plaats van het gebeuren was Club Justine Henin in Limelette bij Waver. Athlon Car Lease is al sinds 2008 één van de hoofdsponsors van deze tennisschool. De talrijke aanwezige klanten beleefden een unieke dag. Zowel groot als klein werden verwend. Tips van tennis professionals tijdens de talrijke tennisworkshops, een relaxerende massage, springkastelen, een knutselatelier, allerlei lekkers en voor de autoliefhebbers een rit naar keuze met de nieuwste Volvo-modellen.

Justine Henin, Belgisch tennisicoon, was de ganse dag present. Moe maar voldaan werd de dag afgesloten met een uniek vragen halfuurtje met Justine Henin. Een jonge reporter in spe sloeg de nagel op de kop en charmeerde de tenniskampioene met de vraag ‘Hoe gaat het eigenlijk met Justine Henin’. Prima zo blijkt.

Moe maar voldaan gingen de klanten naar huis maar niet met lege handen. Een kadertje met een gehandtekende gezinsfoto met Justine Henin is een blijvende herinnering aan deze mooie dag.

Tags: Fleet