Athlon gaat telematisch met Suivo

Athlon SuivioTelematica is steeds meer in opmars en de leasingmaatschappijen willen de boot niet missen. Sommigen (zoals LeasePlan en Arval) kiezen ervoor om in-house zelf een telematica-oplossing uit te dokteren maar anderen gaan in zee met een partner. Athlon kiest voor de laatste oplossing en bundelt de krachten met Suivio Telematics.

Dankzij dit partnership kunnen bedrijven die wagens leasen bij Athlon genieten van de voordelen van een track & trace systeem. De doelstelling is een verlaging van de schadestatistiek, lagere kosten en extra veiligheid voor de chauffeurs (door rijstijlanalyse). Klanten kunnen meteen met een volledig telematicapakket van start gaan maar ze kunnen ook kiezen voor een modulaire opbouw. Waar nodig kunnen ook andere toepassingen van Suivo worden ingezet zoals tijdsregistratie en allerhande apps (voor werkbonnen, scanning,…).

Eerste klant: EDF EN Services Belgium

Het partnership tussen Suivo en Athlon heeft alvast concreet vorm gekregen bij EDF EN Services Belgium, waarbij telematica voor het eerst in het leasecontract is opgenomen. Dankzij Suivo zijn de onderhoudstechniekers van de windmolenparken snel op de juiste locatie.

Tags: Fleet