Athlon organiseert exclusief autosalon voor Quality Meat Renmans

Dit jaar zal Athlon België alle 600 bedrijfswagens van Quality Meat Renmans vervangen. Op verzoek van de klant heeft Athlon een exclusieve autosalon georganiseerd zodat de berijders kennis konden maken met alle beschikbare wagens onder de car policy. Het autosalon werd gecombineerd met het deskundige advies van de vertegenwoordigers van de verschillende merken.

In mei 2018 kwam Athlon als winnaar uit de bus voor de aanbesteding van Quality Meat Renmans. Het pakket omvat de vervanging van 600 wagens voor de managers en assistent-managers van de 300 Renmans vestigingen. “Quality Meat Renmans was op zoek naar een partner die de groep van a tot z kon bijstaan, en dat was ongetwijfeld onze grootste troef”, aldus Anaïs Wibrin, Sales Manager bij Athlon.

“Veel mensen werken op zaterdag, waardoor het bijvoorbeeld erg moeilijk is om langs te gaan bij een concessiehouder. En dus vroeg de directie ons om een klein autosalon te organiseren. Zo zouden alle betrokken medewerkers de modellen en merken uit de carpolicy (BMW, Mercedes, MINI, Opel en Renault) kunnen verkennen en testen op één locatie”, aldus Wibrin.

Testwagens

De genodigden werden ontvangen op de Athlon-terreinen in Machelen. In de bedrijfsloods konden ze kennismaken met verschillende modellen van de vijf geselecteerde merken. “Athlon stelde in totaal een vijftigtal wagens tentoon. De medewerkers konden de voertuigen niet alleen uitgebreid verkennen, maar ook testen. Op basis van een speciaal uitgewerkt roadbook kregen alle deelnemers de kans om gedurende twintig minuten een route in de streek te verkennen aan het stuur van hun potentiële nieuwe bedrijfswagen. Bij terugkomst stonden de merkvertegenwoordigers klaar met meer informatie en een catalogus, waarna de medewerkers ook een infosessie over hun leasingcontract en de carpolicy konden bijwonen.”

Een succesvol initiatief

Athlon is bijzonder trots op dit geslaagde evenement. “Dit autosalon was een primeur voor ons. Het tweedaagse evenement werd in goede banen geleid door een twintigtal medewerkers van Athlon. Ook de constructeurs leverden een mooie bijdrage aan het succes van dit evenement. De klant was uitermate tevreden, en zelf waren we ook tevreden over het aantal bezoekers op deze twee dagen.”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!