Athlon strekt de benen tijdens Week van de Mobiliteit

Van 16 tot 22 september is het Week van de Mobiliteit in Vlaanderen en ook mobiliteitsprovider Athlon Belgium doet mee. Vanmorgen om 7u organiseerde het bedrijf een fietspeloton van Mechelen naar Machelen. Het doel is om via creatieve acties bewuster met mobiliteit om te gaan.

Eén van de enthousiaste deelnemers is Rina Taymans (location coördinator Athlon) die al meer dan een jaar elke dag met de fiets naar het werk gaat. “Van Mechelen naar Machelen loopt een perfect fietspad. Die zestien kilometer fiets ik ook als het regent of sneeuwt. Sinds februari ben ik nog maar negentien keer nat geregend en eenmaal op het werk kan ik een warme douche nemen. Als je familiale omstandigheden en job het toelaten, is de fiets een ideaal alternatief. Ik kan het iedereen aanraden. Al neem je maar een paar keer per week de fiets: na je fietstocht is je hoofd helemaal leeg.”

Het blijft trouwens niet bij deze ene keer. De komende dagen zullen medewerkers ook vanuit de andere windstreken rond Athlon samen de fiets nemen.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Tags: Mobiliteit