Auto 5 opent online bandenshop

auto5Vanaf 11 maart opent Auto5 als eerste bandenspecialist in België een online bandenshop beschikbaar op www.auto5.be . Iedere automobilist kan vanaf nu via de webshop in één beweging banden vergelijken, kiezen, bestellen en meteen een afspraak inboeken. Transparantie en gebruiksgemak zijn de belangrijkste doelstellingen van de Auto5 online bandenshop.

Transparantie

“Prijstransparantie was tot op heden niet het sterkste punt van de Belgische bandenmarkt. Onze Auto5 online bandenshop brengt daar radicaal verandering in. Iedere automobilist kan vanaf nu op onze site de prijzen van de verschillende bandenproducenten vergelijken. Het aanbod van onze webshop is erg volledig en biedt onze klanten voor bijna iedere bandenmaat een keuze uit budgetbanden, merkbanden en banden van ons eigen huismerk Norauto Prevensys; in het totaal maar liefst 7500 referenties van 45 merken. De online prijzen zijn hetzelfde als de steeds zeer competitieve prijzen in onze Autocenters. Zo kan iedere automobilist de band kiezen die het best aansluit bij zowel zijn behoeften, als zijn budget”, aldus Olivier Renard, aankoop- en marketingdirecteur van Auto5

Gebruiksgemak

Olivier Renard: “Eens de automobilist zijn band geselecteerd heeft, kan hij meteen bestellen en, eveneens online, een afspraak inboeken in het Auto5 Autocenter van zijn keuze wanneer het hem best past. Het enige wat online aangerekend wordt is een voorschot van 25 euro per band. We zijn ervan overtuigd dat dit online aanbod tegemoetkomt aan een reële behoefte van onze klanten die ook voor andere producten overtuigd zijn van de voordelen en de betrouwbaarheid van het online shoppen.”

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending