Autorola lanceert concept van virtuele biedagent

Online remarketingspecialist Autorola lanceert het concept van een Bied Agent. Maar wat is dat eigenlijk? Ook indien een koper zelf niet aanwezig kan zijn bij het einde van een veiling, blijft hij toch actief meebieden dankzij de Bied Agent. Hij stelt dan voor het voertuig een maximumbod in. Elke keer dat er geboden wordt door anderen, verhoogt de Bied Agent het bod met 50 euro. Gaat er een andere bieder boven het ingestelde maximumbod, dan krijgt hij desgewenst een melding waarna hij de prijs kan verhogen.

Wie eerst komt …

Wat als twee geïnteresseerde kopers elk een Bied Agent inschakelen? Simpel: de Bied Agent met het hoogst ingestelde maximumbod zal de andere overbieden. Plaatsen beide hetzelfde bod, dan haalt het eerst geplaatste bod de koop binnen. Dat ‘eerst komt eerst maalt’ principe houdt trouwens ook in dat een bod van een Bied Agent primeert op een gelijk bod door een aanwezige koper.

Een Bied Agent zal nooit een bod hoger dan het maximumbod plaatsen. En de professionele gebruiker kan zijn Bied Agenten altijd uitschakelen, instellen of aanpassen. Hij hoeft zich dus geen zorgen te maken, alles blijft onder zijn strikte controle.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!