Barometer FLEET.be: hoe beheert u uw vloot in 2022 ?

Eind 2021 lanceerden we voor het eerst onze grote FLEET.be Barometer, een enquête om te weten te komen hoe u uw vloot beheerde in 2021 en wat uw vooruitzichten zijn voor 2022. De resultaten zijn gepubliceerd in het januarinummer van FLEET magazine.

Dit zijn de belangrijkste conclusies die we konden trekken uit de eerste barometer op FLEET.be.

Wat is er vandaag, nu de brandstofprijzen de pan uit rijzen en de oorlog in Oekraïne de leveringstermijnen (nog) onzekerder maakt, veranderd in uw werk als wagenparkbeheerder en/of mobiliteitsbeheerder? Laat het ons weten door deel te nemen aan onze tweede grote FLEET.be Barometer.

De FLEET.be Barometer, die twee keer per jaar wordt uitgevoerd om voeling te houden met uw dagelijkse realiteit, richt zich uitsluitend tot vlootbeheerders (klein, middelgroot of (zeer) groot). De vragenlijst invullen neemt slechts een paar minuten van uw tijd in beslag.

De antwoorden op deze vragen zullen volledig anoniem worden behandeld. De resultaten zullen worden gepubliceerd in onze Best of FLEET, gepland voor juni, als bijlage bij FLEET magazine. Klik hier om u gratis te abonneren op FLEET magazine.

Als de enquête hieronder niet werkt, kunt u via deze link proberen.

#Auto #Fleet Management #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending