Beerens Groep gaat in zee met PS-Team

BeerensIn het kader van een permanente groei is Beerens Groep voortaan exclusief licentiehouder in de Benelux voor de geavanceerde software- en processystemen van PS corporation AG. Naast het verkopen van tweedehandswagens, nieuwe wagens via officiële concessies en exclusieve oldtimers, profileert de Groep zich immers als een specialist in automotive services.

Om de positie van een sterke internationale organisatie in de Benelux te handhaven en het profiel van de Groep verder aan te scherpen is een samenwerking met de internationale PS-organisatie een ideale opportuniteit om zowel het dienstengamma uit te breiden alsook een grotere geografische regio te dekken. Dit resulteert in interessante totaalpakketten voor financiële instellingen, leasemaatschappijen, verzekeraars, vlootbeheerders, handelaars, verhuurmaatschappijen enz.

Met een opslagmogelijkheid van 180.000m², een interne wasstraat, speciale fotocorners en een gloednieuw en hypermodern carrosseriebedrijf met smart- en spot-repair is dochteronderneming BELCAR de ideale partner voor remarketing van voertuigen uit korte en lange termijn verhuur. Deze voertuigen kunnen onder andere terecht bij het eigen B² label die jonge tweedehandswagens van de hoogste kwaliteit op verschillende locaties aanbiedt. Daarnaast worden jaarlijks reeds meer dan 70.000 wagens getransporteerd en zijn er via dochterondernemingen diverse formules van leasing, verhuur, expertise, PDI en grensoverschrijdende voertuighandel mogelijk. Al deze activiteiten worden aangestuurd door moderne IT applicaties en platformen waar ook klanten rechtstreeks op kunnen werken.

PS-Team geniet al jaren een uitstekende reputatie. Samen met de Beerens Groep vormt het een trusted partner voor onder andere fiduciaire dienstverlening met PS DataCollect: een web-based applicatie ter bescherming van meervoudige financieringen in de automobielsector en ander rollend materiaal waaronder machines. Ideaal voor risk-management en fraude preventie.

Met PS Foodas verleent Beerens dan weer een trust service voor al de boordocumenten en sleutels uit vloten, al of niet gelinkt met financieringsvoorwaarden. Dit geavanceerd inventarissysteem bevat een waaier aan geautomatiseerde functies en rapportage.

Daarnaast zijn er verschillende communicatieplatformen voor transport, verhuur, vlootbeheer, logistiek en inspectie voor voertuigen en ander materiaal. Meer informatie op www.ps-team.eu.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!