Bekende kleermaker neemt unieke bestelwagen in ontvangst

Onder het motto na regen komt zonneschijn vond er woensdag bij AutoAccess een heel speciale levering plaats. Tommaso Bordoni, die vorige maand in het nieuws kwam na een gewapende overval op reis in Zuid-Afrika, tekende present voor de ontvangst van zijn omgebouwde Renault Trafic.

Een mooi toonmoment voor een uniek project na een moeilijke periode. Dat had AutoAccess in petto voor de bekende kledingmaker Tommaso Bordoni. Het werd een uniek project, waarin het bedrijf zijn kunde en oog voor detail kon tonen.

De Renault Trafic werd volledig omgebouwd en kreeg onder meer een uitschuifbare vloer waar de kleermaker stalen en koffers op kan stallen. Ook werd er voldoende plaats voorzien om kostuums en hemden op te hangen en is er een afgewerkte opbergplaats voor schoendozen. De volledige bestickering van het voertuig maak het plaatje af.

Tommaso toonde zich alvast heel positief over het geleverde werk en toonde zich bereid om andere projecten via AutoAccess te laten verlopen. Deze Trafic zal alvast druk gebruikt worden door Tommaso bij klantenbezoeken en het leveren van kostuums.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending