Bertrand Chrétien benoemd tot Algemeen Directeur van Renault België Luxemburg

Bernard Chrétien (56) is sinds 1 september de nieuwe Algemeen Directeur van Renault België Luxemburg. Hij vervangt Philippe Portal die zijn loopbaan verder zet bij de Alcaldis-groep. Chrétien werkt reeds sinds 1980 voor Renault, eerst in als verkoper in een filiaal. Vanaf 1982 maakt hij deel uit van de dienst publiciteit bij de Commerciële Directie Frankrijk. Na drie jaar als verkoopschef bij het filiaal van Versailles (1985-1988) keert hij in 1989 terug naar de dienst publiciteit Frankrijk waarvan hij dan de verantwoordelijkheid op zich neemt.

In 1994 wordt hij benoemd tot Directeur Marketing van Renault Italië. Hij zal er vier jaar blijven om vervolgens in 1998 tot Algemeen Directeur van Renault Zwitserland benoemd te worden. In 2001 keert hij terug naar Frankrijk als Directeur Marketing&Communicatie van RCI Banque. In 2006 keert hij terug naar de Commerciële Directie Europa van Renault waar hij Algemeen Directeur van Renault Slovenië wordt.
Sinds 2006 is Bernard Chrétien Algemeen Directeur van Renault Tsjechische Republiek. Vanuit Praag superviseert hij eveneens de commerciële activiteit van de Groep voor de regio MidCE (Tsjechische Republiek, Slowakije en Hongarije).

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine