BMW en MINI Ottevaere legt eerste stenen voor Fleet-offensief

Ottevaere in Boortmeerbeek-Hever, verdeler van BMW en MINI, finaliseert momenteel de eerste fase van haar ambitieus verbouwings- en uitbreidingsproject. Met dit project wil de concessiehouder zich wapenen voor de toekomst.

Momenteel worden de nodige voorbereidingen getroffen om de lopende en nieuwe activiteiten op te starten in het nieuwbouwgedeelte zodat de renovatie kan starten van de reeds bestaande structuur. Zo kunnen de klanten binnen afzienbare tijd terecht in de nieuwe showroom. En ook de drive-in receptie, het nieuwe atelier, carwash en carrosserie-afdeling zullen binnenkort in gebruik worden genomen.

De verbouwing kadert binnen de ambitieuze plannen van Ottevare. De concessiehouder is de afgelopen jaren sterk gegroeid en heeft de ambitie om haar capaciteit te verdubbelen. Hiervoor wordt onder andere erg ingezet op de Fleet-sector, enerzijds door het versterken van de relatie met de bestaande fleetklanten, anderzijds door prospectie naar nieuwe bedrijven toe.

Levering aan Brunel

In de marge van het nieuws over de verbouwing maakte Ottevaere bekend dat haar Fleet -offensief alvast aanslaat. Zo heeft het Mechelse Brunel België onlangs een rebranding doorgevoerd. De nieuwe huisstijl van het bedrijf ging gepaard met de bestelling van negen BMW 1-reeksen. Op die manier wil Brunel de visuele naamsbekendheid van het bedrijf kracht bijzetten.

De wagens zijn allen voorzien van bestickering in lijn met de nieuwe ‘look & feel’ van Brunel. Deze wordt onder andere gekenmerkt door het design principe ‘Premium Quality’. Een principe waar Ottevaere een absolute bijdrage in kon leveren met haar professionele aanpak en premium merken als MINI en BMW.

Donderdagavond 7 juli werd het startschot gegeven voor de uitlevering van de gloednieuwe 1-reeksen bij Brunel.  Drie productspecialisten van Ottevaere maakten de werknemers wegwijs in de werking van de wagens.