BMW Jorssen en PlugInvest slaan de handen in elkaar

Nu plug-in hybrides en elektrische wagens steeds populairder worden gaan dealers steeds vaker kijken naar totaaloplossingen om in dit segment klanten te overtuigen. Om die reden sloeg BMW Jorssen een partnership met PlugInvest.

Laadpunten, thuisladen, laadpassen, … veel mensen kampen toch met koudwatervrees wat betreft elektrisch rijden. Dan moet je als Fleet Dealer toch de nodige oplossingen kunnen bieden …

“Samen met Pluginvest, die u van laadpalen kan voorzien, zetten we onze schouders onder de transitie van de elektrische wagen”, laat BMW Jorssen weten in een persbericht. “Zowel voor thuis, op het werk als onderweg biedt Pluginvest de nodige oplossingen aan. De opgeleide technici van Pluginvest staan garant voor een piekfijne installatie van laadinfrastructuur op maat van uw behoefte.”

“De samenwerking met Pluginvest biedt heel wat mogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Terwijl particulieren thuis een installatie kunnen laten plaatsen om snel hun wagen op te laden en gebruik kunnen maken van het netwerk, krijgen bedrijven nog heel wat bijkomende tools om hun elektrische wagenpark te monitoren. Zo is het perfect mogelijk vanop afstand het verbruik op te volgen via een gebruiksvriendelijk dashboard en ook de laadpalen perfect te beheren.”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!