BMW Monserez levert 50 BMW 1 Reeksen aan Delaware Consulting

Monserez

Het business consulting bedrijf Delaware Consulting wil zijn klanten helpen om hun concurrentiepositie te versterken. Omdat zij hiervoor de beste mensen aan boord willen hebben, neemt het adviesbedrijf 50 BMW 1 Reeksen Hatch in dienst via BMW concessiehouder Monserez in Aalbeke en ook via LeasePlan. Deze zullen ten dienste gesteld worden van startende consultants.

Delaware Consulting heeft op 31 augusutus een vloot van +/-650 wagens, waaronder onder meer de BMW 3 Reeks, BMW 4 Reeks, BMW 5 Reeks, BMW X1 en BMW X 3. Ook de nieuwe BMW 2 Reeks Active Tourer en BMW 2 Reeks Gran Tourer maken er al het mooie weer. Daar bovenop vonden ook de MINI 5-deurs en de MINI Countryman hun weg richting dit wagenpark.

De 50 BMW 116d EfficientDynamics Edition-modellen van de nieuwste generatie bezorgen hun bestuurders een laag VAA met een uitzonderlijk lage uitstoot van 89 gram CO2. Qua uitrusting kunnen de medewerkers rekenen op het uitgebreide BMW Business navigatiesysteem, aluminium velgen, een handsfree telefoonsysteem met USB aansluiting, een alarmsysteem en parkeersensoren voor- en achteraan.

Omdat we begin september hoofdzakelijk schoolverlaters aanwerven, hadden we nood aan een wagen met een jonge uitstraling van een premium merk. Met de BMW 1 Reeks kiezen we voor een wagen die een gelijkwaardige mindset heeft als wij: bijdragen aan het succes van de klanten,” zegt Pieter Sanders, Fleet & Facility Manager bij Delaware Consulting.

BMW Monserez en Delaware Consulting werken al sinds 2007 samen. Andere BMW partners zijn BMW Ginion voor de vestiging in Waver en BMW Ottevaere voor het Berchemse filiaal.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!