BMW Van den Broeck: Future Proof

Eind vorig jaar berichtten we al over de ingrijpende investeringen die BMW Van den Broeck momenteel aan het uitvoeren is op zijn site in Dilbeek maar ook op een  volledig nieuwe site in Groot-Bijgaarden. De omvang van het project is ambitieus en één van de grootste die in België ooit  door een BMW-concessiehouder werd gerealiseerd.

Zaakvoerder Mario Van den Broeck: “90% van de dealers die momenteel verbouwen doen dat om zich in regel te stellen met de nieuwe retail standaarden van BMW. Wij mikken hoger en hebben geopteerd voor het ‘herschrijven van de toekomst’ met een state-of-the art business model dat zal uitgerust zijn met de allernieuwste high-tech apparatuur te Dilbeek met de focus op klantenbeleving. Maar bovendien breiden we uit  met een bijkomende logistieke draaischijf op het industrieterrein te Groot-Bijgaarden waar door beschikbaarheid van voldoende oppervlakte en ondersteunende activiteiten de lange-termijn groei mogelijk is dankzij een een site van 1.7 hectare langsheen de E40.”

Werken schieten goed op

Op de tweede site te Groot-Bijgaarden zal BMW Van den Broeck Premium Selection tweedehands BMW’s aanbieden en de ondersteunende functies voor de site te Dilbeek zoals stockage, voorbereiding nieuwe wagens, evenementen, driving centrum, tyre-hotel, detailing etc…    Dit gebouw is al in fase van afwerking en zal de tweede helft van 2017 reeds operationeel zijn.

De nieuwe showroom te Dilbeek wordt niet veel later opgeleverd en zal officieel geopend worden tijdens het Autosalon van 2018. Hoe dat er zal uitzien, kan u hier al ontdekken.

In afwachting van de opening heeft BMW Van den Broeck een pop-up store geopend in zijn BMW Premium Selection showroom (tweedehandswagens).