Brand Energy & Infrastructure Services kiest voor LeasePlan en Peugeot

Brand Energy Peugeot LeasePlan

Als multinational is Brand Energy & Infrastructure Services actief in maar liefst dertig landen en toonaangevend als dienstverlener in de industrie en bouw. Al decennialang is Brand een gerenommeerde partner voor onder andere isolatie, access (steigerbouw, hoogwerkers, hefsteigers) tracing, fireproofing en offshore services.

In België heeft de van oorsprong Amerikaanse onderneming een nieuwe kantoorruimte in het Antwerpse. Na een vernieuwing van de werkplek, was ook het wagenpark aan een volledige vernieuwing toe. Daarvoor deed Brand een beroep op LeasePlan. Rudi Borgmans, General Manager België: “Een jaar geleden zijn we in België gestart met Brand Energy & Infrastructure Services met het ontplooien van onze activiteiten stellingbouw en isolatie in de industrie. We hebben een 80-tal medewerkers die stellingen monteren of isolatie aanbrengen en dus genoeg ruimte nodig hebben in hun bedrijfsvoertuig. Om de medewerkers veilig en wel op de werven te krijgen, hebben we besloten een nieuw wagenpark in lease te nemen. Gezien de goede contacten tussen Brand Nederland en LeasePlan Nederland, hebben wij voor dezelfde leasemaatschappij gekozen in België.”

Het wagenpark van Brand Energy & Infrastructure Services bestaat uit 15 Peugeot-voertuigen: 2 Peugeots 308 SW, 10 Expert DUBB CAB en 3 Boxer met open laadbak. “De optie voor Peugeot was voor mij een evidente keuze. Ondertussen zit ik ongeveer 35 jaar in de sector en bijna altijd heb ik, op het gebied van lichte bedrijfsvoertuigen, gewerkt met Peugeot. Ik ben er altijd heel tevreden over geweest.” Rudi Borgmans heeft ervoor geopteerd om het wagenpark goed te laten uitrusten. “Het is niet altijd vanzelfsprekend voor zulke voertuigen, maar we hebben bijvoorbeeld overal winterbanden voorzien. Daarenboven is elke wagen ook uitgerust met airconditioning en navigatie. Bij Brand is veiligheid van primordiaal belang. Wij wensen onze mensen in de beste omstandigheden veilig op het werk te krijgen en ’s avonds ook weer veilig terug thuis te hebben.”

#Fleet Dealers #Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending