Bruyninx opent DS Store Hasselt

Bruyninx rondt de eerste fase van bouwwerken af met de opening van de DS Store Hasselt, het enige officiële verkooppunt van het merk in Limburg.

Jorg Nijssen van DS Bruyninx vertelt: “We zijn blij dat we de nieuwe DS Store klaar hebben: het is een prachtige showroom geworden. Stap bij ons binnen en je wordt helemaal ondergedompeld in de wereld van DS Automobiles waar vakmanschap, authenticiteit en knowhow centraal staan. Elke stof-, metaal- of materiaalsoort die in de DS-ateliers binnengebracht wordt, voldoet aan bijzonder strenge kwaliteitscriteria en dat is in onze showroom niet anders.”

Echte en virtuele DS 7 Crossback

De ster van de nieuwe showroom is de nieuwe DS 7 Crossback. Klanten kunnen hem in het echt ontdekken maar ook via een virtuele ervaring. Ze kunnen de DS 7 Crossback (en andere modellen uit het DS-gamma) volledig zelf configureren en het resultaat op werkelijke schaal zien en ervaren via de DS Virtual Vision module (virtual reality). Dankzij de HTC Vive virtual helm en manuele controller krijgt de ervaring een persoonlijk en interactief karakter.

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!