Carglass neemt CARe over

Om een bredere waaier aan diensten te kunnen aanbieden heeft glasbreukhersteller Carglass de specialist in autoschadeherstel CARe Carrosserie België overgenomen. Beide netwerken zullen aanvankelijk naast elkaar blijven bestaan en hun specifieke expertise behouden, al zullen bepaalde diensten zoals ‘smart repair’ echter in de loop van 2017 ook aangeboden worden in een aantal grote Carglass service centra.

Complementaire diensten als essentiële troef

Carglass heeft sinds haar ontstaan haar expertise steeds gekoppeld aan een zeer specifieke aandacht voor de noden van haar klanten. Met de overname van CARe Carrosserie België, wordt het dienstenaanbod van beide experts nog beter afgestemd op de noden van zowel de particuliere autogebruiker als de zakelijke partners zoals verzekerings- en leasingmaatschappijen. De twee netwerken zullen aanvankelijk naast elkaar blijven bestaan en hun specifieke expertises blijven behouden. CARe Carrosserie zal vooralsnog onder die naam blijven opereren en op termijn zullen bepaalde diensten zoals ‘smart repair’, ook aangeboden worden in een aantal Carglass service centra.

Herstellen als het kan, vervangen als het moet

De bedrijfsstrategie van Carglass, waarbij gekozen wordt voor een herstelling wanneer dit mogelijk is, is ook de strategie van CARe Carrosserie België. Hiermee wordt gegarandeerd dat klanten steeds de snelste, meest kostenefficiënte alsook de meest milieuvriendelijke oplossing aangeboden krijgen.

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!