Carmasters start als eerste met het gebruik van MRTconnect.

200342Op 15 juli 2014 werd er bij Carmasters en Renta Solutions geschiedenis geschreven. De start van MRTconnect realiseert een enorme tijdswinst en zorgt voor verdere efficiëntie in de samenwerking tussen Carmasters en de leasemaatschappijen.

MRTconnect verbindt het MRT-platform van Renta Solutions – dat is een platform wat onder meer door bandenspecialisten wordt gebruikt om akkoorden aan te vragen bij leasemaatschappijen – met het ERP-pakket van Carmasters. Carmasters ijvert al sinds 2006 om data slechts eenmaal in te brengen in het systeem, zonder dit nadien in een tweede scherm opnieuw te moeten overtypen. Op 15 juli 2014 werd deze fantastische innovatie werkelijkheid. De MRT-software die Carmasters sinds september 2013 gebruikt en de bijhorende Communication Layer maakten dit mogelijk.

Carmasters wil dan ook graag Cegeka NV en EDAN bvba bedanken als leveranciers van de software, evenals Deloitte voor hun bijdrage aan het bedenken en controleren van de processen. Jean-Louis Weemaes, Gedelegeerd Bestuurder van Carmasters is erg trots op de verwezenlijking van deze koppeling. “Dankzij MRTconnect zijn we in staat om de aanvragen van onze vestigingen, die centraal worden verwerkt en beheerd op het Fleet Service Center, in enkele seconden door te geven aan de leasemaatschappijen. Hierdoor combineren we het beste van twee werelden: een centrale verwerking en voorfiltering van de akkoordaanvragen van onze bandencentrales enerzijds, en de snelheid die nodig is om feedback te geven aan dezelfde bandencentrales voor de uitvoering ervan anderzijds. Op deze manier kunnen we als netwerk alle leaserijders nog sneller bedienen en verloopt het gehele aanvraagproces gestroomlijnd.”

Tags: Auto Fleet