Centrauto Group & Groep Van Osch verwelkomen nieuwe fleet manager

Centrauto Group & Groep van Osch, dat ondertussen 9 BMW en MINI concessies in de provincies Antwerpen en Limburg telt en sinds kort onderdeel van de holding A&M Invest is, verwelkomen Jakob Mignon als nieuwe Fleet Manager. Jakob neemt voor de BMW en MINI dealers binnen de groep het Fleet roer over van Erik Mescher, die op zijn beurt de overstapt maakt naar CenEnergy.

Na een kort avontuur in de fietsenbranche kiest Jakob opnieuw voor de Automotive. “Hoe graag ik in mijn vrije tijd ook op mijn tweewieler blijf balanceren, kies ik sneller dan gedacht heel bewust opnieuw voor vier wielen richting de toekomst”.

Een duidelijke visie met een ervaren Fleet team.

De BMW concessiehouders Centrauto, Beckers, van Osch en MINI dealers Antwerp Store East en Hasselt Store zullen op B2B vlak ondersteund worden door een ervaren 6-koppig Fleet team. “Onze focus ligt op het geven van advies omtrent mobiliteitsoplossingen in de breedste zin van het woord, sterke partnerships en duurzame klantenrelaties. Verder wil ik samen met het team de reeds uitgebouwde diensten en opgedane ervaring in ondersteuning bij opzetten van cafetariaplannen en big swaps verder uitdiepen.” aldus Jakob Mignon.

#Auto
Trending op fleet.be