CEO wissel bij AutoRepairGroup.be

Met ingang van 15 december neemt Hugo Hamers (54) de dagelijkse leiding over van Alain Biebuyck (41). Deze laatste blijft wel verbonden aan AutorepairGroup.be (ARG) als adviseur. De voorbije jaren was Hugo Hamers actief als CEO Van Mossel PSA en Van Mossel Carrosserie België.

ARG is in België actief in eigen beheer carrosserieherstel en onderdeel van Standard Investment. ARG wil haar positie verder uitbouwen door te groeien o.a. in het elektrische wagensegment en haar activiteiten verder te diversifiëren.

Hugo Hamers: “In een steeds veranderende automobielwereld is het voor mij een hele eer om ARG op de kaart te plaatsen als landelijk netwerk voor alle schades, groot en klein, alsook voor de kalibratie van alle rijhulpsystemen die steeds meer aan belang innemen binnen onze herstelsector. AutoRepairGroup.be heeft hierin sterk geïnvesteerd door de aanschaf van materieel maar nog belangrijker, de opleiding van onze medewerkers. Mijn overtuiging bestaat erin om, samen met alle ARG medewerkers, een klantgerichte carrosserieketen op te zetten tot eenieders tevredenheid; Klant – Stakeholder – Medewerker.”

#Auto #Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending