Charbel Abi Ghanem opvolger van Koen Maes bij Nissan Belux

Nu Koen Maes aan het hoofd komt te staan van Nissan West-Europa, komt zijn functie van Country Manager voor Nissan Belux uiteraard vrij. Die leegte wordt gevuld door Charbel Abi Ghanem.

Charbel Abi Ghanem (41), afkomstig uit Libanon, werkt al sinds 2012 bij Nissan en heeft veel internationale ervaring. Hij begon zijn carrière als Senior Dealer Operations Manager en deed jarenlang ervaring op in Japan, de Verenigde Staten en Europa op de afdelingen Sales en Marketing. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan Roel de Vries, die als Senior Vice President Nissan Europe verantwoordelijk is voor alle Europese Sales- en Marketingorganisaties.

Charbel Abi Ghanem vertelt: “Nissan heeft in België en Luxemburg een sterke reputatie. Ons doel is om verder te bouwen aan de digitale transformatie en de elektrificatie van ons gamma, dat in de toekomst nog meer connectiviteit zal bevatten. Van daaruit bouwen we samen met onze business partners aan de toekomst. Door nauw samen te werken met ons dealernetwerk, zullen we onze activiteiten kunnen versterken. De dealers zullen klaargestoomd worden voor het nieuwe productgamma.”

#Auto
Trending