Christel Reynaerts en Jan van Roon (Alphabet): dubbelinterview

Christel ReynaertsGisteren werd de Lease Car of the Year uitgereikt, een ideaal moment voor een dubbelinterview met de nieuwe en afscheidnemende CEO van Alphabet Belgium & Luxemburg Christel Reynaerts en Jan van Roon. Jan van Roon, Managing Director van Alphabet België en Luxemburg sinds mei 2009, geeft op 1 juni 2015 het roer over aan Christel Reynaerts. Sinds 1979 bekleedde Jan verschillende Sales, Marketing en General Management posities in Nederland, België en Europa. Onder zijn aansturing realiseerde Alphabet een duurzame vlootgroei van 67% in België en 57% in Luxemburg.

Jan van RoonChristel is sinds januari 2012 Head of International Corporate Sales bij BMW Group. Sinds zij in 2005 BMW Group vervoegde, bekleedde zij achtereenvolgens de functie van Head of International Sales bij Alphabet International (2005-2008) en Head of Commercial Finance bij BMW Financial Services (2008-2012).

Christel is van opleiding tolk en spreekt 5 talen. Haar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van strategieën in een internationale klantgerichte omgeving in combinatie met haar pragmatische en “consultatieve” stijl, maken haar de geknipte leider voor de verdere ontwikkeling van Alphabet België en Luxemburg.

Voor de video van het interview, klik op deze link.

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!