Christophe Decultot is nieuwe President Honda Benelux

Christophe Decultot, momenteel nog Vice President van Honda Frankrijk, wordt vanaf 1 april de nieuwe  President van Honda Benelux. De huidige President van Honda Benelux, Hans De Jaeger, promoveert naar Honda’s Europese hoofdkwartier in Engeland als Vice President van Honda Motor Europe.

Hans De Jaeger (l.) en zijn opvolger Christophe Decultot

Christophe Decultot werd in 2007 aangesteld als directeur van de autodivisie van Honda Frankrijk. Hij doorliep geleidelijk aan alle managementfuncties om uiteindelijk vicepresident te worden in 2014. Dankzij die ervaring bouwde hij doorheen de jaren expertise op in alle markten waar Honda actief is: automobiel, motorfietsen, tuinmachines, maritieme oplossingen en industriële toepassingen. Christophe Decultot studeerde af aan de ESCRA van Le Mans en bracht het grootste deel van zijn carrière door in de wereld van de automobielindustrie bij Japanse en Europese groepen.

Na drie jaar aan het roer bij Honda Benelux promoveert Hans De Jaeger intern bij de Europese tak van Honda Motor. Hij is aangesteld als Vice President van Honda Motor Europe. Hans De Jaeger geeft zo de Benelux teugels uit handen voor een Europese rol.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending