CIACfleet zet eerste stappen in duurzaam autodelen

Op 7 december opende WATT The Firms, een van de meest moderne bedrijvencentra van Vlaanderen, de deuren op de WATT-site in Gent. Het wordt een hub voor innovatieve bedrijven met kantoren, restaurant, vergaderzalen en ontspanningsplaatsen. Het voorziet ook een platform waar vergaderzalen, parkeerplaatsen en zelfs WATT auto’s worden gedeeld. Binnen dit “deel”-project zorgt CIACfleet, samen met CIAC TOYOTA Gent en Tapazz, voor de deelauto’s. Op deze manier gaat de CIAC groep de uitdagingen van de toekomst aan waarbij duurzaamheid en innovatieve kruisbestuiving een belangrijke challenge zijn.

Sharing is caring

WATT The Firms voorziet ook een platform waarop parkeerplaatsen worden geboekt, de vergaderzalen en eigen Watt auto’s worden gedeeld. De WATT The Firms deelwagens zijn auto’s die door de kantoorgebruikers gedeeld worden. De wagens kunnen met een unieke login geboekt worden vanaf een smartphone, tablet of PC. Binnen dit deelproject stelt CIACfleet, samen met CIAC TOYOTA Gent en Tapazz, de deelauto’s ter beschikking.

De sterkte van CIACfleet, nl. actief in leasing naar bedrijven, wordt in dit autodelenproject naar bedrijven ook toegepast. Het deelplatform wordt uitgewerkt door TAPAZZ , nu al actief in het autodelen naar particulieren. Om de duurzame kaart te trekken is er gekozen voor een Toyota Hybride wagen van CIAC.

Met deze deelname wensen CIACfleet en CIAC mee te werken aan de nieuwe “ place to be “ voor creatieve en open-minded bedrijven, die geloven in de kracht van kruisbestuiving.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!