Coyote kiest voor ikrijslim.be en Opel Astra

Coyote Opel Cars4Publicity

Cars4Publicity is het bedrijf achter ikrijslim.be. Dit initiatief is nu al enkele jaren op de markt en biedt je de mogelijkheid om voor één all-in prijs, die tot 60% lager ligt dan wanneer je de auto zelf koopt, een auto te huren met alles erop en eraan, zonder zorgen en aan een vooraf gekende kostprijs. Voor hun nieuwe klant, Coyote, kwamen ze uit bij de Auto van het Jaar en Lease Car van het Jaar… en ze zagen dat het goed was.

Maar hoe doen ze dat, een auto laten rijden aan dergelijke lage prijzen? Door van je auto een rijdend reclamepaneel te maken. Adverteerders passen de rest van de huurprijs bij. En de adverteerder die onlangs een contract tekende met Cars4Publicity is een firma die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft: Coyote Systems Benelux.

De bekende aanbieder van verkeersgerelateerde informatie die via een eigen app op de smartphone of de eigen Coyote-toestellen bestuurders helpt om veiliger te rijden door het signaleren van files, snelheidscontroles, ongevallen en andere verkeersproblemen.

cars4publicity_04-290416Lokale store, lokale reclame

Coyote opende onlangs de deuren van zijn vijfde eigen Store, deze keer aan de Frankrijklei 154 in Antwerpen. Om de bekendheid van Coyote in de regio Antwerpen te ondersteunen, besloot Coyote Systems om in samenwerking met Cars4Publicity een publiciteitscampagne van 24 maanden te lanceren. En de keuze viel daarbij deze keer op 11 nieuwe Opels Astra in zwarte metaalkleur, voorzien van de Coyote-logo’s en de afbeelding van het nieuwste Coyote Mini-waarschuwingssysteem.

Ze zullen worden bestuurd door particulieren uit de Antwerpse regio die door ikrijslim.be worden geselecteerd. Voor een maandelijkse huurprijs van 299 euro, alles inbegrepen behalve de brandstof, krijgen deze bestuurders de beschikking over een gloednieuwe zwarte Opel Astra 1.6 CDTi Edition met navigatie, airco, bluetooth en alle mogelijke comfort, voorzien van Coyote-reclame en natuurlijk uitgerust met de nieuwste Coyote Mini met abonnement.

Ze huren hem van Athlon Car Lease en mogen er voor die maandelijkse huurprijs 20.000 km per jaar mee rijden. Het contract loopt gedurende 24 maanden en gedurende deze periode worden in ruil voor de huurprijs alle kosten ten laste genomen door de leasemaatschappij. Het gaat dan over de financiering, de taksen, de volledige verzekering, het onderhoud, de pechverhelping en de banden. De auto wordt na afloop van de huurperiode ingeleverd bij Athlon Car Lease. Het gaat dus om een vorm van private lease.

Eerste keer met Opelcars4publicity_01-290416

Het is overigens de eerste keer dat ikrijslim.be – in overleg met de klant – kiest voor Opel.

Zaakvoerder Stijn Blanckaert legt uit waarom: “Op het moment dat we met een nieuwe klant in zee gaan, kijken we naar wat de meest aantrekkelijke aanbiedingen in de markt zijn. Een Opel Astra aan deze prijs is wel een heel mooi aanbod en bovendien is het de Auto van het Jaar. Het was dan ook niet moeilijk om chauffeurs te vinden die op dergelijk aanbod wilden ingaan. We kijken er ook naar uit om in de toekomst verder samen te werken met Opel en GMAN, want deze laatste hebben met hun onberispelijke service ook een belangrijke rol gespeeld bij de levering van deze auto’s.”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!