Coyote sluit partnerschap aan met de autowereld

De pionier van de digitaal verbonden wagen, Coyote, kondigde tijdens hetCoyote2 Mobile World Congress in Barcelona aan dat er een strategisch partnerschap gesloten werd met de autowereld.

iCoyote zal de eerste Franse applicatie zijn gecertificeerd door MirrorLink, standaard van de digitaal verbonden wagen uitgewerkt door het Car Connectivity Consortium (CCC), de organisatie die de grootste autofabrikanten (GM, Honda, Kia, Hyundai, Mercedes, Toyota, VW, PSA),  telefoonoperatoren en fabrikanten van consumentenelektronica samenbrengt.

MirrorLink is een technologie die een beroep doet op het “mirroring”-principe. Het apparaat laat het infotainment scherm van het voertuig toe om een exacte en functionele weergave van het smartphonescherm weer te geven.

Volgens het IHS Automotive-kabinet, zullen 152 miljoen voertuigen verbonden zijn in 2020, hoofdzakelijk dankzij “mirroring”. Mee evoluerend met de ontwikkeling van de MirrorLink wereldstandaard, zal Coyote de wagens behorend tot de basis- en middenklasse laten genieten van zijn radarverklikkers.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending