Creative Automotive Innovation Awards

De fleetsector is vandaag meer dan de leasing van auto’s. Mobiliteit is complexer dan ooit, er zijn meer rijprofielen met diversere verplatsingspatronen dan je je kan inbeelden. Daarom reiken we dit jaar voor het eerst de Automotive Creative Innovation Award, voor de meest innovatieve mobiliteitsoplossingen op de markt. Twee kandidaten sprongen er voor ons uit. Ze krijgen daarom alle twee de prijs!

Lab Box en Group Mobility Solutions van D’Ieteren

Een prijs die niet anders dan naar Lab Box en Group Mobility Solutions van D’Ieteren kan gaan. Group Mobility Solutions werkt actief mee aan de maatschappelijke veranderingen die verband houden met mobiliteit. Daarvoor wordt een breed portfolio van diensten ontwikkeld die een antwoord moeten bieden op alle noden van de weggebruikers. Dit doet D’Ieteren o.a. concreet via zijn start up incubator Lab Box, dat ondermeer diensten voor deelwagens en -steps, een mobiliteitskaart, consultancy rond de mobiliteit van je bedrijf en een app voor poolwagens aanbiedt, … een totaalpakket als het ware van waaruit iedereen kan vertrekken die de overstap wil maken van fleet manager naar mobiliteitscoördinator.

Lynk & Co

De tweede laureaat die de Automotive Creative Innovation Award in ontvangst mocht nemen, was Lynk & Co. Met hun innoverende concept van autodelen zorgen zij  voor een revolutie in de markt van de individuele mobiliteit.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending