Dats 24 en Lukoil vervoegen het Network Fuel Card programma

Op 1 januari 2019 vervoegen Dats 24 en Lukoil het aanbod van de Network Fuel Card (NFC), een brandstofkaart voor professionelen en zelfstandigen. Daarmee krijgt het programma in totaal 304 extra stations.

Gebruikers van de NFC-kaart kunnen dus binnenkort gebruik maken van 1.500 tankstations van SHell, Q8, Esso, Lukoil en Dats 24 in het hele land (waarvan 37 langs de autosnelwegen. “Daarmee zijn we het grootste netwerk aan stations met kwaliteitsbrandstof, ondanks de terugtrekking van Total uit het NFC-netwerk op 1 januari 2019“, kunnen we lezen in het persbericht dat Belgian Shell uitstuurde.

Binnenkort een mobiliteitsaanbod

Daarnaast stelt de app Station Finder gebruikers in staat om het dichtstbijzijnde station snel de lokaliseren en geeft de NFC-kaart ook toegang tot 22.000 stations van Shell en partners in Europa alsook 3.600 publieke elektrische laadstations in België en 72.000 in Europa. Daarnaast kan je er ook diensten mee betalen zoals péages, tunnels enzovoort. En dan vergeten we nog bijna dat je door de integratie van Dats 24 op 70 plaatsen in België CNG kan tanken.

Belgian Shell belooft ons ook “in de nabije toekomst” een mobiliteitsaanbod waar onder andere openbaar vervoer, parkings, car/bike sharing diensten, … Daarenboven zal de NFC-kaart binnenkort uitgerust worden met een chip, zodat ze nog beter beschermd is.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!