De auto als onderdeel van efficiënt energiebeheer bij Mercedes Rogiers

Energie is het hete hangijzer van het moment, en dan vooral het prijskaartje. Ondertussen lees je vaak dat een wagen als externe batterij kan dienen, waardoor je je energiekosten kan drukken. Maar wat is vandaag de dag mogelijk?

Dat is de inzet van het Efficiënt Energie-Event waar Mercedes Rogiers aan deelneemt. “We bekijken de energieproblematiek vanuit een ander oogpunt. Zodat jij exact weet hoe jouw wagen van de toekomst eruit kan zien. Hoe je het hoofd kan bieden aan de stijgende energiefacturen. En bovenal, als je de groene kaart trekt, hoe je die doelen ook effectief gaan realiseren. Want als duurzaamheid ondertussen deel uitmaakt van jouw mentaliteit, dan heb je maar een klein zetje nodig om die visie te gaan concretiseren in bijvoorbeeld zonnepanelen of een elektrische wagen”, lezen we op de website van de concessie. De focus ligt dan ook op een fiscaal interessant wagenpark, maar ook nieuwe technieken en tendensen voor efficiënt energie-management.

Echte autofans tot slot kunnen ook kennis maken met het allernieuwste paradepaardje van Mercedes, de GLC. Deze wagen is als mild- of plug-in hybride te verkrijgen, maar uiteraard kan je ook uitleg vragen over de elektrische wagens van het merk met de ster.

Inschrijven kan hier.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending