De groep Bouvy Motor krijgt dit jaar de Nissan Global Award

Men weet dat de Nissan Global Award een trofee is voor concessiehouders die zich onderscheiden door zeer goede commerciële resultaten, maar die ook hoge punten scoren  zowel op het vlak van klantentevredenheid als inzake de kwaliteit van de dienstverlening.

Dit jaar wordt een instelling met bijna vijftig jaar ervaring bekroond, Bouvy Motor.

Het avontuur is inderdaad in 1969 begonnen, met name in Mellet, een dorp in de buurt van Charleroi. In de loop van de jaren – er kwamen eerst concessies bij in Gosselies en later in La Louvière – breidde de groep langzaam uit en vestigde zich ook buiten de regio Charleroi.

Eric Heuschen staat sinds meer dan twintig jaar aan de top van de groep Bouvy Motor en is voortdurend in de weer voor zijn bedrijf. Hij verheugt zich al die jaren over het onafgebroken werk van zijn ploeg en hemzelf.

Hij zegt daarover: “Deze Gobal Award hebben we alleen aan onszelf te danken. Hij is ons niet als bij wonder toegekend. Integendeel, hij is het gevolg van onze volharding en onze hardnekkige strijd, die van mijn medewerkers en mijzelf vaak ook harde opofferingen heeft gevergd. Wij geven sinds lang het beste van onszelf, wij spannen ons 100 % in om het hoofd te bieden aan de dagelijkse uitdagingen inzake financiële investeringen en op het vlak van energie. Vandaag worden onze inspanningen beloond. Wij zijn er bijzonder tevreden over, maar natuurlijk beseffen wij ook dat we door deze ‘bekroning’ verplicht zijn om de lat nog hoger te leggen.”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!