De Leon SC in wereldpremière in Genève

De Leon SC (Sport Coupé) is een opvallende compacte driedeurs wagen die het SEAT-design perfect belichaamt.

Het functionele interieur, een boeiende mix van hoogstaand vakmanschap en hoogwaardige materialen, biedt riante ruimte voor alle inzittenden. Het koffervolume van 380 liter is identiek aan dat van de vijfdeursvariant.

SEAT Leon SC-w800-h600De nieuwe SEAT Leon is uitgerust met de nieuwste technologie, waaronder een ultramodern infotainmentsysteem, intelligente rijhulpsystemen, systematische lichtgewichtconstructie, een perfect afgestemd onderstel en motoren van de jongste generatie. Alle motoren maken gebruik van directe injectie en turbodrukvoeding. Ze combineren een uitstekende energetische efficiëntie met verfijnde dynamiek.

De TSI- en TDI-motoren met een cilinderinhoud van 1,2 tot 2,0 liter leveren een vermogen van 63 kW (86 pk) tot 135 kW (184 pk). De 1.6 TDI van 77 kW (105 pk) is uitgerust met het stop-startsysteem en heeft een gemiddeld brandstofverbruik van slechts 3,8 l/100 km, wat resulteert in een CO2-uitstoot van 99 g/km.

Net als de vijfdeurs Leon is de Leon SC verkrijgbaar in de uitrustingsniveaus Reference en Style en als sportieve FR-variant.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending