Future Repair en Automotive Distribution of Tomorrow: de film van de toekomst van deze sectoren

De sector van de autodealers en die van de carossiers zijn in volle transitie! Om beide sectoren een blik op de toekomst te geven, organiseerde Effective Media een dubbelcongres, met gezamelijk netwerkmoment!

Future Repair – Repair the Future was aan zijn tweede editie toe, Automotive Distribution of Tomorrow werd nog maar boven de doopvont gehouden, maar beide congressen waren een mooi succes, met gecombineerd meer dan 400 aanwezigen, verspreid over twee cinemazalen van Kinepolis Antwerpen.

Beide events combineerden een groot debat, gemodereerd door onze hoofdredacteur Philip De Paepe, met enkele uiteenzettingen van vooraanstaanden uit de sector, elk actief binnen een bepaalde niche van de koetswerksector of die van de autodealers. Een ideale mix voor een goedgevulde, interessante namiddag, die de deelnemers mochten afsluiten met een hapje en een drankje in de “Hollywoodzaal” van Kinepolis.

Kon je er niet bijzijn of kijk je graag terug op een fijne dag? Bekijk dan zeker de mooiste foto’s van het evenemen hieronder. En schrijf je zeker in op onze eventnieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze toekomstige evenementen!

Foto’s

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending