De toekomstige C4 Picasso in Genève

Met de  Citroën Xsara Picasso, C4 Picasso, Grand C4 Picasso en C3 Picasso heeft Citroën een echt succesverhaal geschreven en zich opgeworpen als een van de marktleiders in het segment van de compacte monovolumes. Het gaat om bijna 3 miljoen auto’s met deze signatuur die sinds 1999 werden verkocht door het merk.

Vandaag zet Citroën een nieuwe stap met de presentatie van haar concept Technospace, die een voorproefje geeft van haar toekomstige compacte monovolume, die vanaf het tweede semester van 2013 gelanceerd zal worden.

Op het programma:

  • Een recordniveau op het vlak van CO2 uitstoot met 98 g/km, dankzij het nieuwe modulaire EMP2-platform (Efficient Modular Platform 2) dat een efficiënte architectuur combineert met een geoptimaliseerd volume.
  • Technologieën ten dienste van het comfort, waaronder een rij-interface met 100% aanraaktoetsen en een panoramisch 12 inch HD scherm.
  • Unieke afmetingen die compactheid  (L: 4,43m / l: 1,83m / H: 1,61 m) combineren met standaard plaatsruimte en een record koffervolume (537 liter VDA).
  • Een sterk en expressief design met dynamische lijnen en technologische koplampen, aangevuld met achterlichten met 3D-effect, geïnspireerd op de nieuwste concept-cars van het Merk.

Het concept Technospace wordt voorgesteld op het volgende Salon van Genève.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending