Di Nitto levert 30 Nissan Pulsars aan Skondras

overhandiging Pulsars hoog10Op vrijdag 9 oktober vond op de hoofdzetel van Nissan Belux in Aartselaar de officiële sleuteloverhandiging plaats van een eerste vloot Nissan Pulsars aan de firma Skondras. Een deal die tot stand kwam via de afdeling Corporate Sales van Nissan Belux en Nissan-verdeler Di Nitto Autogroep in samenwerking met J&T Autolease.
“Skondras is een bedrijf dat medewerkers naar firma’s detacheert voor korte- of langetermijnopdrachten. Deze mensen beschikken allemaal over een bedrijfswagen. Dus hebben Nissan Belux en de Di Nitto Autogroep de handen in elkaar geslagen om de recent gelanceerde Pulsar bij Skondras te introduceren”, vertelt Jerome Vervloet, Corporate Sales Director Nissan Belux.
Concreet behelst de deal een eerste levering van een 30-tal wagens, waarna enkele maanden later een tweede levering van een 40-tal Pulsars gepland staat – allemaal in de uitvoering Business Edition en met een 1.5 dCi-motor onder kap. “Deze versie richt zich vooral op de bedrijfswagenmarkt en heeft alle belangrijke comfort- en veiligheidselementen aan boord, waaronder airco, een parkeerhulpsysteem én de around view monitor – een camera die alles rondom het voertuig filmt”, schetst Jerome Vervloet.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!