D’Ieteren Auto als multimerken-koetswerkhersteller

dieterenauto_1D’Ieteren Auto en zijn concessiehouders stellen een nieuw concept voor, dat alle huidige technieken op het vlak van koetswerkherstelling groepeert. Dankzij de segmentatie van de interventies en de toepassing van aangepaste technieken zal dit nationale netwerk een hogere efficiëntie mogelijk maken, zowel op het vlak van kosten als van vereiste tijd voor de herstelling. Behalve de merken van de Volkswagen-groep wil D’Ieteren Auto via zijn netwerk van franchisenemers alle automerken herstellen.

Smart repair

Gereedschappen die beantwoorden aan de recentste normen inzake koetswerkherstelling worden in dit nieuwe concept gecombineerd met reparatietechnieken zoals Smart Repair. Het directe voordeel voor klanten en verzekeraars is een kortere reparatietijd en een hogere
kostentransparantie. De merknaam en meer details over deze franchise zullen voorgesteld worden naar aanleiding van het volgende autosalon in Brussel. De opening van de eerste carrosserieën binnen dit franchiseconcept is gepland in het tweede trimester van 2017.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!