D’Ieteren Auto neemt concessies Groep Rietje over

D’Ieteren Auto heeft het akkoord van de Belgische Mededingingsautoriteit ontvangen om de concessies van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen, Audi en ŠKODA en de multi-merken carrosserie van de groep Rietje in Kapellen en Zwijndrecht over te nemen.

Hiermee bevestigt D’Ieteren Auto opnieuw zijn wil om het potentieel van de as Mechelen-Antwerpen optimaal te benutten, door een beroep te doen op performante en gemotiveerde partners-concessiehouders voor de commerciële ontwikkeling van de activiteiten. Deze overnames op de as Mechelen-Antwerpen wijzigen niets aan de distributiepolitiek van D’Ieteren Auto, die erin bestaat om samen te werken met een netwerk van onafhankelijke concessiehouders en de voorwaarden te creëren voor een rendabele ontwikkeling op lange termijn.

Denis Gorteman, CEO D’Ieteren Auto: “De groep Rietje is gedurende vele jaren een solide partner geweest, die dankzij zijn professionalisme en de kwaliteit van zijn teams een bevoorrechte plaats heeft verworven in zijn activiteitenzone. Zijn bestuurders, Erna De Jongh en Patrick Van Remoortel, hebben de ontwikkeling van hun business met glans geleid. Ik wil hen graag bedanken.”

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!