D’Ieteren levert duizendste voertuig aan VAB

vab-dieteren-2

Op 6 oktober werd in het SEAT Contact Center te Kortenberg het duizendste voertuig van D’Ieteren geleverd aan mobiliteitsclub VAB. Het gaat om een SEAT Ateca, de nieuwe compacte SUV van het merk.

Klant en partner

D’Ieteren levert niet alleen voertuigen aan VAB maar doet sinds 2011 ook een beroep op de pechverhelping van VAB. Uit de mond van Philippe Simonart, directeur merken bij D’Ieteren, hoorden we dat Volkswagen en Skoda de eerste merken waren in 2011, gevolgd door Audi in 2015 en sinds dit jaar zijn daar nog SEAT en Porsche bijgekomen. Op die vijf jaar zijn de merken van D’Ieteren samen goed voor 35.000 interventies per jaar. Waarbij Simonart zich met een kwinkslag afvroeg of hij zich moest verheugen over die cijfers. Hij roemde wel de tevredenheid van de klanten die een beroep doen op de bijstand van VAB: meer dan 95% tevredenheid tijdens de eerste acht maanden van 2016.

800.000 voertuigen

vab-dieterenGeert Markey, CEO van VAB roemde in zijn dankwoord de gemeenschappelijke waarden van beide bedrijven: aandacht voor de klant, kwaliteit en innovativiteit. Hij vermelde ook nog een opmerkelijk getal. Bij VAB zijn er 2,5 miljoen voertuigen geregistreerd voor bijstand en 800.000 daarvan zijn merken die door D’Ieteren verdeeld worden. De voertuigen die D’Ieteren aan VAB levert worden ingezet voor heel diverse doeleinden: interventiewagens, vervangwagens, dienstwagens voor het management en voor operationele en commerciële diensten. Onlangs nog werd een order van VW Golfs besteld voor de rijschool van VAB.

De overhandiging van de sleutels van de SEAT Ateca aan Geert Markey gebeurde door Thierry Van Crombrugge, directeur SEAT Import.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!