Dimitri Gose wordt Directeur Verkoop bij Jaguar Land Rover

Dimitri Gose is niet langer Fleet & Business Sales Director bij Fiat Chrysler Automobile (FCA) Belux. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan bij Jaguar Land Rover Benelux.

Vanaf 20 maart wordt hij Sales Operations Director, waarmee hij in de voetstappen treedt van Philippe Robbrecht, die een internationale functie gaat opnemen binnen de groep Jaguar Land Rover.

Dimitri Gose heeft meer dan 20 jaar ervaring in de automobielsector, waarvan een groot deel commerciële en managementfuncties binnen D’Ieteren. Zo was hij Managing Director van Volkswagen Commercial Vehicles Import en van SEAT Import.

In september 2015 maakte hij de overstap naar FCA als  Directeur Sales & Fleet Operations, waarna hij de business unit Fleet & Business onder zijn hoede nam.

“Jaguar en Land Rover zijn goed verankerd in het automobiellandschap maar hebben nog een grote groeimarge”, zegt Dimitri Gose. “Dit wordt een schitterende uitdaging want de twee merken hebben ambitieuze toekomstplannen en voor mij wordt de Nederlandse markt een ontdekking want alleen al op fiscaal vlak is dat een compleet ander verhaal.”

 

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview