DirectLease doet opnieuw private leaseactie, ditmaal samen met GAMMA

Mensen die hun wagen privé leasen, het komt steeds vaker voor. Leasemaatschappijen willen dan ook inspelen op die stijgende trend, vaak in samenwerking met winkelketens.

Zo gaat DirectLease in september in zee met doe-het-zelfzaak GAMMA om een lease-formule voor particulieren aan te bieden. Voor 178 € per maand kan je bij GAMMA een Opel Karl Rocks leasen. Het is trouwens niet de eerste keer dat Directlease in samenwerking met een winkelketen zo een private lease-onderneming op touw zet. Vorig jaar konden klanten van supermarktketen Carrefour immers een Opel Corsa 1.2 Enjoy leasen bij DirectLease aan dezelfde prijs.

Het betreft hier een operationele leasing zonder aankoopoptie voor een periode van 36 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Alles is inbegrepen in die huurprijs, dus ook taksen, verzekeringen, onderhoud, herstellingen, banden en pechbijstand in België. Enkel brandstof en eventuele boetes, alsook meer gereden kilometers (6 eurocent per kilometer) zijn voor rekening van de klant.

Op vraag van de klant

Klanten kunnen de Karl komen ontdekken in een van de volgende 13 deelnemende GAMMA-winkels: Aarschot, Anderlecht, Genk (Hasseltweg), Gent (Maïsstraat), Jumet, Kampenhout, Lier, Machelen, Meerbeke, Overijse, Roeselare, Schelle en Turnhout. Het is wel een kwestie van snel te zijn, er zijn maar 250 wagens beschikbaar en op is op.

Bij GAMMA kijken ze alvast uit naar de samenwerking met DirectLease: “Privé-leasing is een groeiende trend en we vinden het dan ook opportuun om onze klanten deze uitzonderlijke actie aan te bieden. Met DirectLease hebben we een zeer betrouwbare partner om tegemoet te komen aan deze toenemende vraag van klanten. Dankzij hun jarenlange kennis en ervaring zijn zij hier de specialist in,” aldus Werner Van Gansbeke, Marketing en Communicatie Directeur Gamma België.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!