DirectLease lanceert “Flexible lease” voor start-ups en jonge zelfstandigen (video)

In 2016 lanceerde DirectLease PriveLease, een leasingformule voor particulieren (private lease). Op deze manier kan een particulier van dezelfde voordelen genieten als de bestuurders van een bedrijfswagen: een leasingcontract waar alles inbegrepen is (behalve de brandstof en de boetes).

Flexible lease voor de B2B

DirectLease lanceert ook Flexible lease. Met dit product richt de leasemaatschappij zich specifiek op jonge ondernemers en zelfstandigen, voor wie langetermijnverbintenissen vaak niet de geschikte oplossing zijn. “Wij bieden een aantal door ons geselecteerde en geconfigureerde wagens aan die snel geleverd kunnen worden voor een periode van minstens 12 maanden”, verduidelijkt Jean-Marc. “Indien de klant dat wenst, kunnen de contracten verlengd worden, maar evengoed mag hij de wagen na een jaar zonder kosten teruggeven.”

De Flexible lease-formule is enkel beschikbaar voor wagens op benzine, onder meer omdat de doelgroep van het project meestal maar een beperkt aantal kilometers per jaar aflegt. Tot slot kunnen we ook vermelden dat DirectLease enkel nieuwe wagens aanbiedt in tegenstelling tot andere verhuurders, die veelal gebruikte wagens aanbieden of putten uit hun kortetermijnvloot.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!