DirectLease: Tweedehandswagens leasen met Flexibele Looptijd

DirectLease lanceert een nieuw product: ‘Flexibele Looptijd’ voor herbruikbare leasewagens. Naast nieuwe wagens die reeds beschikbaar waren met ‘Flexibele Looptijd’-formule biedt DirectLease nu ook zorgvuldig geselecteerde jonge tweedehandswagens met deze nieuwe formule aan.

Veel bedrijven zijn vandaag de dag op zoek naar alternatieven voor een lange termijn engagement. De onzekerheid die de huidige coronacrisis meebrengt en de flexibiliteit die bedrijven hierdoor moeten kunnen opbrengen zijn hier natuurlijk niet vreemd aan. Om te beantwoorden aan deze behoefte heeft DirectLease een nieuwe leaseformule ontwikkeld dat ‘Flexibele Looptijd’ heet. Naast korte termijn verhuur en de operationele leasecontracten, bieden ze nu een formule aan dat de voordelen van beide combineert: flexibiliteit van een snelle uitstapregeling enerzijds en de prijs van lange termijn verhuur anderzijds. ‘Flexibele Looptijd’ biedt het beste van twee werelden.

Voordelig een bedrijfswagen leasen, maar flexibel opzeggen

De flexibele leasecontracten hebben een looptijd van 12 tot 60 maanden. Dat houdt in dat je minimaal 1 jaar en maximaal 5 jaar kunt rijden, afhankelijk van de leeftijd van de wagen. Als het leasecontract niet meer aan de behoefte voldoet kan de leasewagen na de minimumlooptijd van 12 maanden zonder extra kosten worden ingeleverd. DirectLease biedt met deze formule een leasecontract aan dat flexibeler is dan veel fitnessabonnementen! En tegelijk ervaart men door professioneel voor een ‘Flexibele Looptijd’ te kiezen het zorgeloze gemak van operationele lease.

Waarom is een maandelijks opzegbare autoleasing zo uniek?

Een operationele leasecontract sluit men af voor een bepaalde looptijd die vaak 4 jaar of meer bedraagt. Maar over zo’n lange periode kan het wel gebeuren dat door veranderde omstandigheden de leasewagen niet meer nodig is en men deze wenst in te leveren. Bij de meeste leasemaatschappijen is dit mogelijk, maar daar staan wel vaak hoge kosten tegenover. Voor veel bedrijven is dit gebrek aan flexibiliteit een drempel om een auto te gaan lease. Deze neemt DirectLease met ‘Flexibele Looptijd’ weg. Na 1 jaar is het contract maandelijks opzegbaar, zonder extra kosten. Door hiervoor ook nog eens hun beste jonge tweedehandswagens voor te selecteren kunnen bedrijven ook nog eens aan uiterst aantrekkelijke tarieven leasen.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!